注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

ミHello﹏WinTER、

(り厚积薄发﹏miss uuuuミ

 
 
 

日志

 
 
关于我

(り. 天秤座嘚女生。喜欢笑。 有时候喜欢把事情藏在心里。 因为你们,我很幸福。

网易考拉推荐

June、Exams  

2009-07-01 00:56:45|  分类: 情感.feeling |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

唔知從幾時開始。忘記左有博客哩樣野。又或者 自己懶得去理哩個博客了。

但系我發現,即使我平時好少登錄哩個blog,都一樣會有好多人來捧場。真系好開心。

因為,大家心入面有我的存在。

 

話甘快,大一嘅最後一個期末考即將過去嘞。

哩個月,真系好辛苦。日日做“舍女”。除左睇書,仲系睇書。

或者同平時自己起學生會工作忙碌嘅原因有關,都要到最後先來睇書啦。

大學,的確無想象中甘簡單。

以前讀書測驗都只系一個過程,考試、測驗嘅結果并唔系非常重要,除左人生中嘅高考。

但系宜家讀大學,一次考試就系一次結果。及格 佳大歡喜。唔及格 就重修囖。

績點... ...每個人都關注嘅問題。

大學可以獲得好多野,但系成績系最基本嘅平臺。你上唔到哩一級,對以上嘅階級就唔好抱有太多奢想了。

仲有7月2號晚嘅最後一科【宏觀經濟學】。希望正如果句話所講:信春哥,不掛科。啦~~~~~

堅持埋距,就可以放大假囖。

 

點解要等到7月6號先搬宿舍咧?!??

哎... ...........................................

 

堅持吖。果一日好快就到。

哩個暑假,要過得充實。

 

  评论这张
 
阅读(89)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018